Autor: foundME • 18. mai 2022

Eesti tarkvaraidu vahetab imagot

Idufirma Wisnio asub selle aasta neljandas kvartalis ka raha kaasama.
Foto: Wisnio
Eesti idufirma Teamscope vahetab nime, laiendab tegevusvaldkonda ja asub aasta teises pooles kapitali kaasama. Juhid soovivad rohkem iseseisvust, teatas ettevõtte tegevjuht ja kaasasutaja Alo Arro.

Idufirma Teamscope brändi uuendamisega Wisnioks võetakse ühes ette ka toote- ja sisuarendus. Wisnio liigub edasi vaid meeskondade analüüsimisest ning asub toetama kogu protsessi alates värbamisest ja onboarding'ust kuni tiimi arendamiseni. Idufirma ihkab saada platvormiks, millele juhid kriitiliste värbamisotsuste tegemisel toetuvad.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456