Autor: Helen Roots • 25. mai 2022

Tänavune Palga Päev on 8. septembril!

Paljud lugejad kindlasti juba kibelevad, ent ei tasu muretseda – Palga Päev saabub ka sel aastal. Kätte jõuab see 8. septembril.
Foto: Ergo Sander

Tänavune Palga Päeva konverents käsitleb kõike seda, mis on palgamaksmise maailmas praegu kõige olulisem: tutvume värskete palgauuringutega, et mõista viimase aja palgatrende, ja selgitame välja, mida tõotab tuua olukord majanduses üldisemalt. Räägime ka rahatarkusest, uudsetest töötamise, tasustamise ja motiveerimise viisidest ning teemade ringist ei puudu ka tööõiguse ja vaimse tervise aspektid.

Esinejatena astuvad seekord üles Eesti Panga majanduspoliitika ja -prognoosi allosakonna juhataja Rasmus Kattai, Fontese analüütik Ilmar Põhjala, Mõttemaru psühholoog ja koolitaja Andero Teras, Investor Toomase tiimiliige Jana Saarkoppel, finantskonsultant ja kinnisvarainvestor Kadri Mäsak, Proeksperdi agile & people coach Kadri Daljajev, Lennuliiklusteeninduse AS-i personali- ja koolitusosakonna juhataja Chris-Helin Loik, Eesti HR seltsi president Helo Tamme, Testlio tasustamise ja soodustuste juht Evert Kraav, Interim Agentuuri partner Eela Velström, Eversheds Sutherland Ots&Co partner Tambet Toomela ja Häirekeskuse juht Kätlin Alvela.

Programmi on aidanud kokku panna Eesti tunnustatud personalijuhid ja värbamiseksperdid, seega tuled kuulama kasulikku ja ajakohast teadmist ja kogemust.

3 väärtust Palga Päeva konverentsi külastajale:

- oled kursis kõige olulisemate palgatrendide ja töötasu maksmise küsimustega;

- saad praktilisi nippe, kuidas viia oma ettevõtte palga- ja tööjõu planeerimise süsteem järgmisele tasemele;

- kuuled nõuandeid, mida palgamaksmises mitte teha ja milliste vigade tõttu on tekkinud enim töövaidlusi.

Tutvu konverentsi päevakava, esinejate ja teemadega ning registreeri end enne 22. juunit soodushinnaga!

Palga Päeva näol on tegemist 17. korda toimuva konverentsiga, mis on suunatud personalijuhtidele ja -spetsialistidele, juhtidele, raamatupidajatele, palgaarvestajatele ning teistele tasustamise ja motiveerimisega seotud inimestele. Konverentsi teemadeks on palk, tasustamine, motiveerimine, personali värbamine ja hoidmine jne. Konverentsil jagatakse väärt infot palgamaksmise, aga samuti mitterahalise motiveerimise maailmast, viiakse kuulajad kurssi ülemaailmsete trendidega ning antakse ülevaade palgaturu hetkeseisust ja tulevikuväljavaadetest.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456