Autorid: Helle-Mai Lambing, Helen Roots • 27. mai 2022

Suur galerii: juhtimiskonverents COACHING 2022: VASTUPANU

Eile, 26. mail toimus Tallinnas juhtimiskonverents Coaching 2022, mille peateema oli vastupanu. Konverentsist võttis osa ligi 600 huvilist.

Foto: VISITHARKU.COM

Juhtimiskonverentsil käsitleti vastupanu kui nähtust, millega tahetakse juhile midagi öelda. Millest tekib vastupanu organisatsioonis? On see hea või halb asi? Kas vastupanu on märguanne isiklikus arengus? Kuidas ennetada meeskonna vastupanu? Kuidas ületada vastupanu organisatsiooni tasandil nii, et kõigil oleks hea?

Maailmaklassi coach, kanadalane Michael Bungay Stanier õpetas vahet tegema kergel ja raskel muutusel.

Tony Husted USA-st andis soovitusi, kuidas vastupanuga hakkama saada, ja tegi põneva näidis-coaching'u. Hustedi sõnul on parim moodus juhi tasandil vastupanuga hakkama saada, kui kohelda inimesi kui inimesi – mõista iga inimese unikaalset olemust, kes nad on ja mis neid sisemiselt käivitab ning mille nimel nad on valmis pingutama. Ja enamasti ei ole see raha.

Pane tähele! Juhtimiskonverents Coaching 2023 registreerimine on avatud varajase tellija soodushinnaga.

Päeva juhtisid Jaanika Rannula ja Urmas Vaino.

Vaata ka juuresolevat meeleolukat galeriid fotograaf Marko Mummilt!

Foto: VISITHARKU.COM
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456