Autor: Ruti Einpalu • 20. juuni 2022

13 arenguvestluste kolelugu

Et paljudes ettevõtetes on taas käes arenguvestluste periood, pühkisid Personaliuudised tolmu maha Ruti Einpalu kogutud arenguvestluste fopaade näidetelt ja tuletavad oma lugejatele taas meelde, missugune üks arenguvestlus kindlasti olema ei peaks.
Coach ja koolitaja Ruti Einpalu
Foto: Kristiina Männik-Kivi

Kõik need lood mingil moel tõestavad seda, et inimeste motiveerimisel haarame ikka piitsa ja prääniku järele ja et sotsiaalseid oskusi õpime surmani. Pisut vürtsi lisab asjaloole ka info Gallupi 2017. aastal tehtud uuring, mille järgi ainult 20% töötajatest nõustuvad, et arenguvestlused on motiveerivad ja vaid 14% väidavad, et need vestlused inspireerivad tulemust parandama.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456