Autor: Pille Ivask • 22. juuni 2022

Tallinna kõnekeskuses kaotab sõja tõttu töö 121 inimest

Rootsi suurfirma Transcom AB Eesti tütarettevõte Transcom Eesti koondab 121 inimest. Plaani Eestist lahkuda ettevõttel siiski ei ole.
Venekeelsete klientide teenindamise vajadus on drastiliselt vähenenud.
Foto: Andras Kralla

Trancomist öeldi Äripäevale, et ettevõte võttis koondamisotsuse vastu Ukraina sõja tõttu. “Kuigi meil ei ole ühtegi Vene klienti, oleme me teenindanud oma rahvusvahelisi kliente vene keeles. Kõnede arv on drastiliselt langenud, venekeelse teenuse nõudlus on samuti vähenenud, mis tähendab, et me pidime oma tööjõudu vastavalt vähendama,” selgitati ettevõttest.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456