10. oktoober 2022

Holakraatia – kas idealistlik utoopia või juhtimisviis tulevikuorganisatsioonides?

Holakraatia on juhtimispraktika, mis võiks aidata organisatsioonidel paremini kohaneda nii väliste kui ka sisemiste muudatustega ning luua sisekliima, mis toetaks inimeste peamiste vajaduste – iseseisvuse, meisterlikkuse ja seotuse – täitmist.
Juhtimiskonsultant ja -koolitaja Veiko Valkiainen

Olen pahatihti kimbatuses, kuidas kõige mõistetavamalt vastata ja reageerida inimeste küsivatele pilkudele, kui hakkan rääkima oma lemmikteemast – holakraatiast. See on üks isejuhtivate organisatsioonide mudelitest, mille loojaks on juhtimispraktik Brian Robertson, kes 2015. aastal ka samanimelise raamatu avaldas. Selles artiklis püüangi võimalikult lihtsalt ja selgelt vastata üsna keerulisele küsimusele – mis asi see holakraatia siis ikkagi on? Ja miks võiksid kõik, kes tegelevad organisatsioonide ja inimeste juhtimisega, olla holakraatiaga kursis?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456