Autor: Personaliuudised.ee • 26. oktoober 2022

Kuidas tipptasemel töökultuuri hoida?

Rahvusvahelistel ettevõtetel, mis tegutsevad Eestis, Lätis ja Leedus, on hea ülevaade sellest, millised trendid valitsevad Balti riikide tööturul. Milliseid strateegiaid kasutavad hinnatud tööandjad selleks, et pakkuda tipptasemel töökeskkonda ja hoida väärt töötajaid?
Philip Morris Baltic inimeste ja sisekultuuri osakonna juht Sandra Daukšiene

Deloitte'i uuringu põhjal on Balti tööturul noorte inimeste töölt lahkumise peamine põhjus negatiivne atmosfäär töökohas või halvad suhted töökaaslastega. Ebemeeldiv atmosfäär mõjutab iga meeskonnaliikme meeleolu ja motivatsiooni ning sellises ettevõttes ei soovi keegi pikalt töötada. Seega on toetava ja positiivse töökeskkonna kujundamine tööandjatele suur väljakutse, mida ei saa eirata.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456