Autor: Helen Roots • 5. jaanuar 2024

TOP 10: Personaliuudiste lugejate lemmiklood detsembris

Detsembrikuu kuumim teema puudutas personali valdkonna palgaraportit ja huvi tekitasid ka ihaldusväärseimad tööandjad. Esikümnesse mahub ka mitu uue aasta prognoosi ja ennustust ning tööõiguse teemalist lugemist. Heida pilk peale ja veendu, et sul midagi olulist kahe silma vahele ei jäänud!
Foto: Evi Schults

10. 10 tööturu ennustust aastaks 2024

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456