Autor: Helen Roots • 15. veebruar 2023

Hüvede pakett – segapuder kõigest, mis pähe tuleb, või läbimõeldud väärtus?

Tänases tööturu olukorras kinnitavad tööandjad kui ühest suust, et suurim probleem on tööjõupuudus – nuputatakse, kuidas jõuda sobivate kandidaatideni ja mida teha, et nad sooviks just sinu juures töötada. Maksta konkurentsivõimelist palka? Seda kindlasti! Aga sageli saavad määravaks hoopis muud aspektid.
Kas paindlik töökoht ja -aeg ongi enam teab mis hüve?
Foto: Pexels

Me võime pakkuda väljakutseterohket tööd ja inspireerivat töökeskkonda, kahtlemata on oma osa mängida ka toredatel kolleegidel ja toetaval meeskonnal, ent kindlasti ei tasu alahinnata väikeseid lisaboonuseid, mida üks või teine ettevõte oma töötajatele on otsustanud pakkuda. Mida sisaldab ettevõtte hüvede pakett ja mille põhjal seda koostatakse, uurisid Personaliuudised viimases personalijuhtide küsitluses.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456