2. märts 2023

Puhkuse ajal töötamine on halb märk

Värsked uurimused näitavad, et 40 protsenti puhkuse ajal töötavatest inimestest mõtleb töölt lahkumisele.
Siin ei ole märksõna isegi tasakaal – lihtsalt ära tööta ise puhkuse ajal ja ära lase seda teha ka oma töötajatel!
Foto: Pixabay

Teame kõik, et puhkuse ajal töötamine pole meile hea. Päikeselise ranna või meie ümber olevate mägede ja järve nautimise asemel on meie aju köidetud tuhandete kilomeetrite kaugusel asuva kontori külge. Paljud meist on vägagi selles süüdi ja kui te olete ülemus, ei pahanda te tõenäoliselt oma alluvatega, kui nad seda teevad.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456