Autor: Eneli Linnas, Instar • 28. veebruar 2023

Mida ootavad talendid 2023. aastal?

Rootsi päritolu tööandja brändingu ja uuringutega tegelev agentuur Universum tutvustas ülemöödunud nädalal 2023. aasta talentide ja järelkasvu ootusi tööandjatele.
Foto: Pexels

Lisaks Universumi uuringute tulemustele pärines jagatud info ka paljudest teistest uuringutest, muuhulgas näiteks International Monetary Fundi ülevaatest maailmamajanduse trendide kohta 2023. aastal, aga ka Manpoweri, PWC ja teiste tööturu-uuringutest.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456