Autor: Helen Roots • 20. märts 2023

Saame tuttavaks: Inbanki personalijuhina alustas tööd Angeelika Ruustalu

Inbanki personalijuhina alustab tööd Pipedrive’i endine Global Learning and Development Lead Angeelika Ruustalu. Ta usub, et viimased aastad on olnud inimeste jaoks intensiivsed nii era- kui tööelus ja personalijuhtimise väljakutse saab olema muutuste juhtimine olukorras, kus inimesed on muutustest väsinud.
Foto: Jarek Jõepera

Angeelika Ruustalul on personalijuhtimise kogemus nii avalikust sektorist, iduettevõtlusest kui ka rahvusvahelisest IT-ettevõttest. “Olen personalitöö valdkonnas töötanud üle kümne aasta ja organisatsiooniskaala kõik otsad läbi käinud. Enne Inbanki tööle asumist töötasin Pipedrive’is Global Learning and Development juhina, kus vastutasin eelkõige töötajate õppe- ja arendusstrateegia loomise ja elluviimise eest,” selgitab ta.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456