Autor: Helen Roots • 15. märts 2023

Startis Eesti personalijuhtimise aastauuring 2023

Alates tänasest saab oma personalitööga seonduvaid kogemusi ja seisukohti jagada Eesti HR Seltsi ja Fontese korraldatavas personalijuhtimise aastauuringus. Uuringu meediapartner on Personaliuudised.ee.

Uuringule oodatakse vastama kõiki, kes personalitööga täismahus või osaliselt tegelevad, sh funktsioonide või ka organisatsioonide juhid, kes personalitöötajate ülesandeid täidavad.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456