Autor: Iren Tomski • 21. märts 2023

4 peamist viga, miks su töökuulutused lihtsalt rippuma ja ametikohad täitmata jäävad

Juba enam kui pool aastat paneme turul tähele aktiivset töötute arvu kasvu, üha enam ja enam inimesi jääb töötuks ja tuleb tööturule. Võiks arvata, et personalijuht peaks vabadele ametikohtadele inimeste leidmise üle rõõmust hüppama, aga ettevõtetel on endiselt töötajate pärast mure – neid ei jagu ega jagu!
Karjäärikonsultant ja värbamisjuht Iren Tomski

Võimetus sobitada mõne tööandja püüdlusi tema rahaliste vahenditega, eriti kui lisada sellele eepiline laiskusaste värbamisprotsessis ja 19. sajandi juhtkonna suhtumise, toob kaasa olukorra, kus paljud vabad töökohad jäävad pooleks aastaks tööotsinguportaalidesse üles rippuma, ilma et neid ametikohti täidetaks.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456