Autor: Helen Roots • 6. aprill 2023

Nagu küps daam ikka, läheb ka PARE aastatega aina paremaks

Täna toimub Eesti Personalijuhtimise Ühingu 30. sünnipäevale pühendatud konverents "Parem homne". Külaliste hulgas olid ka Personaliuudised.
Foto: Ardo Kaljuvee

Nagu pealkiri ütleb, vaatab konverents pikalt ette. Inspireerivad esinejad nii kodu- kui välismaalt analüüsivad personalitöö valdkonnas ja maailmas laiemalt toimunud muutusi - kuhu need on meid toonud ja missugused põnevad arengud meid ees ootavad. Missugune on personalitöö tulevik ja mis saab olema järgmiste muutuste ajendiks?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456