Autor: Martin Johannes Teder • 24. aprill 2023

Tallink kavatseb koondada 500 töötajat

Tallink teavitas Eesti ja Läti ametiühinguid ja töötukassasid kollektiivse koondamise plaanist. Eestis kavatseb Tallink koondada kuni 400 töötajat ning Lätis 100 töötajat.
Tallinki juht Paavo Nõgene.
Foto: Liis Treimann

Kollektiivne koondamine puudutab Eestis peamiselt laevade teenindava valdkonna personali, kuid Lätis nii teenindava kui ka tehnilise valdkonna personali. Kokku teavitas Tallink Grupp täna võimalikust koondamisest Eestis 400 meretöötajat kontserni tütarettevõttes Hansaliin OÜ ning Lätis 100 meretöötajat kontserni tütarettevõttes Tallink Latvija.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456