Autor: Personaliuudised.ee • 3. mai 2023

Kuidas värvata inimesi keerulistele ametikohtadele?

Kõrgtööde ekspert ja ettevõtte Skyproff tegevjuht Mihkel Nurm annab ülevaate, kuidas ohtlikule ametile töötajaid leitakse ning mida peaks värbamisel jälgima ja järgima, et töötaja saaks tööga hästi hakkama ja jääks ettevõttele lojaalseks.
Foto: Karen Harms

Värbamise kolm olulist punkti

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456