Autor: Marika Raiski, juht ja juhtimis-coach, PCC (ICF) • 22. mai 2023

Juhid ei taha paista ebakompetentsena ja pelgavad emotsioone

Tiimidele ja juhtidele meeskonna- ja personaal-coaching'uid tehes olen avastanud teemad, mida juhid kõige enam kardavad. Mille ees juhid ikkagi hirmu tunnevad ja millised on esimesed praktilised viisid, kuidas hirmuringist välja astuda?
Juht ja juhtimis-coach Marika Raiski
Foto: Jake Farra

Läbivaim teema, mida juhid pelgavad, on ebakompetentsena paistmine. Sõna otseses mõttes tähendab see seda, et juhid arvavad reeglina, et nad peavad oma valdkonnast absoluutselt kõike teadma ja oskama vastata töötaja igale küsimusele.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456