Autor: Personaliuudised.ee • 18. mai 2023

Preemiumliiga tõestab, et rahvusvahelisemad tiimid on edukamad

Globaalne personaliplatvorm Deel analüüsis koostöös jalgpallistatistik Jonny Blainiga viimase 20 aasta Premier League´i tulemusi, et välja selgitada, kui suuresti on seotud rahvusvaheline mitmekesisus ja meeskonna edu. Tulemustes on kahe faktori vahel selge seos.
Londoni Arsenal on olnud üks rahvusvahelisemaid jalgpalliklubisid.
Foto: Reuters/Scanpix

Inglismaa Premier League on populaarne kogu maailmas ning tiimid koosnevad professionaalsetest jalgpalluritest üle kogu maailma. Muuseas, viimase 20 aasta jooksul on lausa 65% kõikidest mängijatest olnud rahvusvahelised, st pärinedes väljastpoolt Inglismaad.

Personaliuudised.ee toetajad:
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456