Autor: Palgauudised.ee • 24. juuli 2023

Kõik, mida pead teadma kollektiivpuhkustest

Advokaadibüroo LEXTAL vandeadvokaat Kristi Sild selgitab kollektiivpuhkusest teavitamise nõudeid ja juhib tähelepanu puhkuse kasutamise olulistele nüanssidele.

Lugeja küsib: ettevõte annab aasta alguses (veebruaris) välja korralduse, et suvel 2 nädalat ettevõte ei tööta ja kõik töötajad on sel ajal 14 päeva kollektiivpuhkusel. Korraldus on infostendil ja töötajatel on võimalus sellega tutvuda, aga keegi tutvumise kohta allkirja ei anna. Nüüd (suvel) teatab töötaja, et ei soovi minna kollektiivpuhkusele, sest talle ei ole allkirja vastu tutvustatud vastavat korraldust. Kas tal on õigus?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456