Autor: Ruti Einpalu • 28. juuni 2023

Kuidas anda juhile tagasisidet? Kaalul on rohkem kui elu!

Üks keerukamaid vestlusi on tagasiside andmine juhile olukorras, kus juhi käitumine häirib ja demotiveerib tiimiliiget ning kus avatud ja vastastikune dialoog ei ole tavaks.
Coach ja koolitaja Ruti Einpalu. Kuvatõmmis videost.

Siin on kaks võimalust. Esiteks: ma ei tee midagi ja loodan, et aja jooksul läheb asi iseenesest üle. Teiseks: võtan midagi ette, lähen ja räägin oma juhiga. Muidugi on variante veel – näiteks mõjutan juhti kaudselt, räägin juhi juhile jne. Lihtsuse huvides ärme teisi variante käsitle.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456