Autor: Personaliuudised.ee • 27. juuni 2023

Töötajad on pahuksis tasustamata ületunde nõudvate tööandjatega

ERGO kindlustuse andmetel on käesoleva aasta esimeses pooles töövaidluste hulk võrreldes eelmise aasta sama perioodiga 30% võrra kasvanud. Kõige sagemini leiavad aset ebaõiglased töölepingu ülesütlemised, sundpuhkustele saatmised ja töötajate karistamised tasustamata ületundidega.
Restoranitöötajat ei saa kauemaks tööle jätta selle eest, et tal kogemata klaas katki läks.
Foto: Liis Treimann

Alates koroona-aastatest on töövaidluste hulk iga aastaga hüppeliselt tõusnud. ERGO õigusabikulude kindlustuse portfelli juhi Maiko Kalveti sõnul tunnevad kliendid aina enam reaalset vajadust, et keegi neid õigustega kursis hoiaks.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456