Autor: Helen Roots • 4. juuli 2023

Puhkuse juures on kõige olulisem paindlikkus

Paindlik ja töötaja vaba aega hindav puhkusekorraldus aitab tasakaalustada töö- ja eraelu, panustades vaimse tervise hoidmisesse ja aidates vältida läbipõlemist. Kuidas aga puhkust veelgi paindlikumaks muuta?
Tele2 personalijuht Eve Karo soovitab alustada väikestest muudatustest, nt pakkuda korralist puhkust 28 kalendripäeva asemel 28 tööpäeva.
Foto: HARRY TIITS

Oma kogemust sellest, kuidas kolm aastat piiramatu puhkuse võimalust on tõstnud töötajate motivatsiooni ja pühendumust, jagab personalijuht Eve Karo, kelle sõnul on see innustanud inimesi kasutama usinamalt ära ka seadusega ette nähtud puhkust. Ootamatuteks olukordadeks ja lisapuhkehetkedeks mõeldud piiramatud puhkusepäevad on aidanud vältida ka läbipõlemist.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456