Autor: Personaliuudised.ee • 5. oktoober 2023

HR-beebiklubid toovad kokku personalijuhid ja nende järeltulijad

Oktoobrist teeb Eesti HR Selts algust HR-beebiklubidega, et anda võimalus beebiga kodus olevatele HR-entusiastidele saada osa põnevatest tegemistest ja võrgustuda teiste lapsevanematega.
HR-beebiklubisid hakkavad vedama Liisi Niisuke ja beebi-Eliisabeth.

HR beebiklubid hakkavad toimuma kord kuus reede hommikuti algusega kell 10 ja kestavad kaks tundi. Lisaks võrgustumisele kutsume üritustele alati ka mõne põneva esineja, kellelt inspiratsiooni saada ja mõtteid vahetada.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456