Autor: Äripäeva Akadeemia • 9. oktoober 2023

Kuidas teha õigeid personalivalikuid?

Tulemuslik värbamine on terviklik läbimõeldud protsess, mis mängib olulist rolli õigete inimeste värbamisel, kellele ettevõte saab rajada oma tulevase edu. Üks võtmetegureid selles protsessis on sujuv suhtlus kandidaatidega, mis aitab luua atraktiivse tööandja positiivset kuvandit. Esmamulje võib sageli olla otsustav, seega tasub suhtlemisel kandidaatidega panustada selgusele, kiirusele ja professionaalsusele, et näidata neile, et olete huvitatud nende oskustest ja kogemustest.
Sirje Tammiste
Foto: Helen Kattai

Põhjalik coachiv tööintervjuu võimaldab mõista kandidaate sügavamalt ja teha värbamisprotsessis õigeid valikuotsuseid. Selle vestluse käigus loodav kontakt ja sügavuti minek suurendavad kandidaatide eneseteadlikkust. Isegi kui kandidaat saab „ei“ vastuse, on ta edaspidi ettevõtte saadik, sest teda oli hästi ära kuulatud ja mõistetud. Läbimõeldud ja hästi juhitud kandideerimisprotsess loob kandidaatidele positiivse kandideerimiskogemuse, mis suurendab nende soovi valida just Sinu ettevõte oma uueks tööandjaks. Samuti on äärmiselt oluline, et värbaja enda töörahulolu ja -rõõm kasvaks, sest ta teab täpselt, mida ja kuidas teeb ning miks see oluline on.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456