Autor: Personaliuudised.ee • 10. oktoober 2023

Eesti parima teenindusega sideoperaator on taas Tele2

Tele2 on kolmandat aastat järjest Eesti parima teenindusega sideettevõtte, selgus värskest uuringufirma Dive koostatud sõltumatust testostude uuringust.

Uuringufirma Dive iga-aastase teeninduskvaliteedi uuringu eesmärk on vaadelda, hinnata ja võrrelda klienditeeninduse taset Baltikumi telekomide esindustes. Kolmandat aastat järjest pakub Eestis parimat teenindust Tele2, teeninduskogemuse hindega 86,93%, mis on 2,56% kõrgem Eesti keskmisest.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456