Autor: Viire Täks, PARE arendusnõunik • 20. oktoober 2023

Agiilsus personalijuhtimises

Kiired ärikeskkonna ja konkurentsi muutused on pannud organisatsioone otsima ja kasutusele võtma turumuutusi ennetavaid ja neile kiiret reageerimist võimaldavaid lähenemisi. Kiire kohanemine muutlike oludega nõuab sageli organisatsiooni tehnoloogilise võimekuse, protsesside ja tavade kiiret muutust, mis omakorda tekitab vajaduse paindlikumade ja tõhusamate personalijuhtimise praktikate järele. Nii on ühe lähenemisena jõutud agiilsuseni.
PARE arendusjuht Viire Täks

Agiilne metoodika võeti esmalt kasutusse tarkvara arendusstrateegiana. Selle eesmärk oli pakkuda kliendile väärtust kiiremini ja paindlikumalt. Selle lähenemise kohaselt tehakse arendusi väikeste ja tarbitavate sammudena ning hinnatakse pidevalt tulemusi, millele meeskond kiiresti reageerib. Protsess on keskendunud pidevale parendamisele ja raiskamise vähendamisele.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456