Autor: Merje Miller • 26. oktoober 2023

Urmas Sõõrumaa: kriis on võimalus

Viimased aastad on olnud ettevõtjatele keerulised ja uue majanduskriisi lävel kardavad paljud, kas sellest õnnestub üldse välja tulla.
Urmas Sõõrumaa: küsimus ei ole, kas kriis tuleb – see tuleb niikuinii!
Foto: Jane Vogt

Oktoobris toimus Starfish Academy tasuta väljakutse „Kuidas luua ärisüsteem, mis loob jõukust, ilma et peaksid muretsema majanduskriisi pärast?“, kus astus üles Eesti üks tuntumaid ja edukamaid ettevõtjaid Urmas Sõõrumaa, kes on läbi elanud hulgaliselt kriise. Sõõrumaa väidab kindlameelselt, et tema jaoks kriise ei ole, ja ta usub, et iga kriis on võimalus. Paremat aega kui praegu ei ole olemas.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456