Autor: Personaliuudised.ee • 28. veebruar 2024

Mida teha, kui oled sattunud tööinspektsiooni järelevalve nimekirja?

Tööinspektsioon andis teada, et tänavu kontrollitakse üle 4000 ettevõtte, kelle puhul võetakse luubi alla töösuhete ning töötervishoiu ja tööohutusega seonduv, kusjuures tööinspektor võib ettevõttesse teha ka üllatusvisiidi. Advokaadibüroo Hedman advokaat Kristel Tael-Same selgitab, mida tööinspektsiooni kontroll kaasa toob ja kuidas selleks ette valmistuda.
Advokaadibüroo Hedman advokaat Kristel Tael-Same.
Foto: Hedman

Tööinspektsiooni järelevalve valimisse sattunud ettevõtet võib tööinspektor külastada, andes sellest ette teada või tulla kohale järelevalvet teostama ettevõtte jaoks ootamatult.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456