Autor: Artur Praun • 1. märts 2024

Artur Praun: pole olemas kehva töötajat!

Pole haruldane, et pärast hiljuti alustanud või viimasel ajal nõrgemaid tulemusi näidanud töötaja lahkumisavaldust lugemist võib juht jõuda järelduseni, et tegemist oli lihtsalt nõrga töötajaga, kes ei saanud asjadega hakkama. See on lähtepunkt, mis on pea alati vale.
Foto: Jake Farra

Elisa ärikliendi üksuse juht Artur Praun tõdeb, et reaalsuses pole olemas halba töötajat, vaid on vale keskkond ja vale tegevus – tööks vajalikud tehnilised oskused saab sobivas keskkonnas endale alati selgeks teha.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456