Autor: Palgauudised.ee • 20. märts 2024

Kui puhkusekava tegemata, võid seista silmitsi ebamugavustega

Kui puhkuste ajakava jääb tegemata, võib see kaasa tuua olukorra, kus kõik töötajad lähevad näiteks juulikuus puhkama ja siis polegi tööandjal muud teha, kui uksed ajutiselt kinni panna.
Foto: Pexels

Kui tööandja 31. märtsiks puhkuste ajakava koostanud ja teatavaks teinud ei ole, siis võib töötaja jääda puhkusele endale sobival ajal, teatades sellest 14 kalendripäeva ette töölepingu seaduse § 69 lõike 3 järgi.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456