Autor: peaasi.ee • 15. märts 2024

Tee täna üks hingetõmbepaus

Tänasel rahvusvahelisel unepäeval kell 12.12 kutsub Peaasi.ee kõiki osa võtma üle-eestilisest hingetõmbepausist.
Foto: Pixabay

„Pingelistes oludes unustame tihti enda jaoks aja maha võtta ja lihtsalt olla. Hingetõmbepaus on võimalus hetkeks peatuda ning lasta oma kehal ja meelel rahuneda. Rahulik olek on oluline, et suudaksime targalt tegutseda ja kogeda ka positiivseid emotsioone,” selgitas Peaasi.ee tegevjuht, kliiniline psühholoog Anna-Kaisa Oidermaa.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456