Autor: Tööelu.ee • 15. märts 2024

Kas tööandja võib keelata ületundide tegemise?

Tänasel unepäeval keskenduvad ka Personaliuudised sellele, kui oluline on võtta paus – olgu siis energiapaus töö ajal või hingetõmbepaus igapäevategemiste vahel. Suuresti on pausid ka tööandja vastutus, veelgi enam tuleb tal aga hoolitseda selle eest, et töötaja oskaks tõmmata piiri töö- ja vaba aja vahele.
Tööst ja töömõtetest tuleks puhata minimaalselt 11 tundi ööpäevast, vastasel korral on taastumine liiga napp ja viib pikemas plaanis läbipõlemiseni.
Foto: Pexels
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456