Autor: Silver Kleimann-Leimann, vaimse tervise kogemusnõustaja • 26. aprill 2024

Kogemusnõustaja pilguga: 5 halba harjumust, mille murdmine annab elujõu tagasi

Kas tead seda tunnet, et miski sinu elus röövib su energiat, aga mis… seda pole võimalik täpselt määratleda. Mis toimub? Pidev kõikumine tuju ja motivatsiooni osas, tegevuste edasilükkamine viimasele minutile ja sellega kaasnev süütunne. Kuidas mõista, mis viga on ja seejärel teadlikult olukorda muuta, räägib rubriigi 2. artiklis vaimse tervise kogemusnõustaja Silver Kleimann-Leimann.
Kujundades konkreetsema arusaama enda igapäevategevustest ning -harjumustest, saad paremini aimu, millised neist on kasulikud ja millised mitte.
Foto: Shutterstock

Millest siis ikka õppida kui mitte iseenda elust! Kujundades konkreetsema arusaama enda igapäevategevustest ning -harjumustest, saad paremini aimu, millised neist on kasulikud ja millised mitte. Nii saad väärtuslikud teadmised, kuidas enda sees toimuvat reguleerida ja kuidas seda teadmist kasutama hakata.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456