Autorid: Mai Kroonmäe, Laura Saks, Jana Palm • 13. mai 2024

Rotid himustavad tööampse ja sead vaba reedet ehk tööturu trendid looma-aastate põhjal

Mida toob tööturule draakoniaasta ja millised on eri loomade aastatel sündinud töötajate ootused? Mida ihkavad rotid, mida kitsed ja millest unistavad draakonid?
Foto: Pexels

Targa töö ühingu juhatuse liige Ave Laas võtab ette looma-aastad ja analüüsib, milline tööturu trend neid inimesi draakoniaastal kõige rohkem mõjutab ning milline on nende nägemus kaasaegsest töökohast ja -tingimustest.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456