Autor: Aili Nurmeots • 16. veebruar 2022

Juhtimisvestlused – juhi kõige olulisem tööriist

Tulemusvestlused, arenguvestlused, koostöövestlused, üks ühele (1:1) vestlused – kõik need on võimalus luua usalduslikku sidet ja tõsta töötaja pühendumust või vastupidi, lõhkuda sidet ja demotiveerida.
Juhtimiscoach Aili Nurmeots.

Usaldusliku suhte eeldus on huvi inimese loomupäraste annete, unistuste ja soovide vastu. Kui võtate juhina aega, et inimesi mõista ja anda neile ausat tagasisidet, siis nii tekibki usaldus. Usalduslikku suhet luuakse vestlus vestluse haaval.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456