Autor: Emöke Sogenbits • 12. märts 2024

Emöke Sogenbits: avaliku sektori palgatõus pole pikas perspektiivis jätkusuutlik

Tegime värbamised mullu ära, see aitab tänavu palgasurvega toime tulla, kirjutab meditsiinitarvikute tootja Raumedic Estonia juht Emöke Sogenbits Äripäevas.
Raumedic Estonia juht Emöke Sogenbits.
Foto: Raul Mee

Palkadega tegelemine on alati raske küsimus. Kahjuks ei tee riik siin ettevõtjate elu sugugi kergemaks – ühelt poolt tõusevad maksud ja hinnad ning inimeste rahaline seis halveneb, teiselt poolt on avaliku sektori palgatõus ligi kaks korda suurem kui erasektoris. Kust aga tuleb raha avalikku sektorisse?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456