Autor: Kadrin Kahu • 20. oktoober 2022

Elisa Eesti: neljapäevase töönädala projekt osutus edukaks

Toomas Polli ja Joosep Põllumäe avavad saates "Minu karjäär" Elisa Eesti projekti, millega lühendati töönädala pikkust.
Foto: Äripäev
Miks ja kuidas osutus Elisa Eesti neljapäevane töönädal edukaks pilootprojektiks ja mis saab projektist edasi, räägivad saates "Minu karjäär" Elisa Eesti tehnoloogiaüksuse juht Toomas Polli ning IT- ja TV-teenuste arenduse valdkonnajuht Joosep Põllumäe.

Lisaks kuuleme, milliseid väljakutseid Elisal IT-valdkonna töötajatele pakkuda on, kuulame Joosepi 13 aasta pikkust karjäärilugu läbi eri ametikohtade Elisas ja saame teada, mida elisalased n-ö vaba reedega peale hakkasid.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456