9. november 2023

Lõviosa tööheaolust sõltub vaimse tervise riskide ennetamisest

Käes on november, aasta pimedaim kuu ning läheneb aasta lõpp ühes tähtaegade ja pidustuste, ootuste ja kohustustega. Kuidas kasvavas tempos tasakaalu säilitada ja vaim virge hoida, mida saab teha ise ja mida pakkuda tööandja?
Kaija Teemägi ja Taimi Elenurm.
Foto: Andres Laanem

Tööheaolu loomine ja tagamine on osa tugeva vaimse tervise kultuuriga ettevõtte „motivatsioonipaketist“, sealjuures valdav osa saab ja peab olema ennetusel. Räägime enesejuhtimisest, juhtide meisterlikkusest, paindlikust töökorraldusest ning trendidest vaimse tervise toetamise koolitusteemades.

Praktilisi kogemusi heaolu tagamisest suures organisatsioonis jagab Elisa Eesti juhatuse liige ja personalijuht Kaija Teemägi ning tööheaolu raamistikku loob psühholoog, koolitaja-superviisor ja Tervise Arengu Instituudi koostööpartner Taimi Elenurm.

Saadet „Õppetund“ juhib Katre Savi.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456