Autor: Helen Roots • 11. veebruar 2020

Personaliuudised said 4!

Äripäeva Personaliuudised pidasid sünnipäeva ja tegid kokkuvõtteid. Loetuimate lugude esikümmet vaata siit!
Personaliuudiste juhid Kai Miller (vasakul) ja Helen Roots.
Foto: Piret Frey

Täna, 11. veebruaril tähistas Äripäeva Personaliuudiste veeb oma sünnipäeva. Juba neli aastat on Eesti personalirahval olnud oma veebikeskkond, mis on pakkunud lugemisvara ja põnevaid teadmisi paljudel personalitöösse puutuvatel teemadel nagu tööõigus, töötervishoid ja -ohutus, juhtimine, kandidaatide leidmine ja värbamine, meeskonnatöö, töötajate hoidmine, tasustamine ja motiveerimine, töö kujundamine, tööõnn, edasi- ja tagasiside, töötaja arendamine jpm.

Samuti kuuluvad Personaliuudiste pakutava juurde personalijuhtimise, tööõiguse, töötervishoiu ja -ohutuse ning töösuhete teabevarad, Äripäeva raadio saade „Töö ja palk”, ajakiri Personali Praktik, hulgaliselt seminare ja vebinare ning koostöös Pärnu Konverentsidega ka igasügisesed Koolituskonverents ja Palga Päev.

Juba järgmisel nädalal, 19. veebruaril, on aga taas toimumas järjekordne personalitöö aastakonverents, mille ettekanded keskenduvad tänavu sellele, kuidas leida õige suund personalitöös. Teiste seas astuvad üles Maria Kütt (Välisministeerium), Leelia Rohumaa (Pipedrive), Evelin Andrespok (Toggl), Hillar Matto (Omniva). Juttu tuleb muu hulgas laieneva ettevõtte edukast kommunikatsioonist, personalijuhi töö väärtusest, vaimse tervise olulisusest (ja miks me sellest ikka ja jälle rääkima peame!) ja värbamistrendidest. Samuti otsime koostöös eri sektori pikaaegsete personalijuhtidega lahendust praegusele tööjõukriisile.

Personalitöö aastakonverentsi täpsemat kava ja esinejaid saad vaadata SIIT.

Sünnipäeva puhul tegid Personaliuudised ka kokkuvõtte nelja aasta loetuimatest lugudest ja selgus, et suurem osa neist on aktuaalsed tänagi!

Personaliuudiste TOP10 2016–2020

1. Töötajal on õigus saada tasustatud vaba aega

2. Töötajate hoidmine nõuab järjepidevat tööd

3. Tööandja vastutus töötaja tööstressi vältimisel

4. Kaheksa põhjust, miks hea töötaja sinu ettevõttest lahkub

5. Kaija Teemägi: kaheksatunnise tööaja kontseptsioon on selgelt ajale jalgu jäänud

6. Koolitaja: lolli juhi tõttu saab igast kümnendast töötajast vastutöötaja

7. Põlvkondade vahetus: mis saab tööst, kui Y ei taha ja Z ei pea oluliseks?

8. 15 e-kirjavahetuse viisakusreeglit, mida iga ametnik peaks teadma

9. Läbipõlejad teevad hingega tööd

10. Tööõnne puudumine viib läbipõlemise ja karjääri krahhini

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456