Autor: Tiina Lang • 19. veebruar 2020

Ettevõtja tööpinge – kas paratamatu või ennetatav?

Iga nädal tuleks endalt küsida: kuidas ma ennast tunnen või mida vajan, et vältida ülemäärast stressi ja läbipõlemisohtu, mida on kogenud pea iga ettevõtja.
Foto: Pexels

Hakake ettevõtjateks ja iseendale tööandjateks! Mõelge suurelt ja julgege unistada, siis unistused täituvad! Seesuguseid ärgitusi kuuleb erinevatelt koolitajatelt ja nõustajatelt. Ettevõtlus tähendaks justkui purjetaja oskust passida soodsat pärituult, et lasta end sellest mõnusalt kanda. Räsivaid tormituuli või lõputuna tunduvat tuulevaikust justkui polekski, kuigi need kujundavad enamiku ettevõtjate argipäeva, mis pole sugugi samavõrd muretu või turvaline nagu palgatöötajal. Stressi, pinget ja lõputut töökoormust jagub kordades rohkem, sest ka vastutust ja kohustusi on võrratult enam. Vabadust otsustada palgalisega võrreldes samuti üksjagu, ent vaba aega vähemalt ettevõtmise algusaastatel napilt.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456