Autor: Kai Saard • 16. juuni 2020

Suur kogemuslugu: uued viisid motiveerimiseks?

Uurisime personalijuhtidelt ja teistest asjaosalistelt, mida tehakse selleks, et raskel ajal oma töötajaid hoida ja motiveerida. Samuti soovisime teada, kas on ka miskit uut ja loomingulist välja mõeldud. Teiste seas võtsid sõna Kia Auto, ABB, If Kindlustus, Tartu Veevärk, McDonald’s, Manpower, Optimera, Eesti Energia.
Eesti Energia töötajakogemuse direktor Tiina Drui ütleb, et 2/3 töötajatest ei kasuta arvutit, aga ka neile tuleb kiireloomuline info edastada.
Foto: Jarek Jõepera

Suhtle, suhtle ja veelkord suhtle

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456