Autor: Personaliuudised.ee • 4. september 2020

Tööturg on endiselt kukkumas

Tööotsijaid ootavad ees raskemad ajad ja tööturg on endiselt kukkumas, selgus CV-Online Estonia augusti tööturu kokkuvõttest. Vaatamata sellele, et mitmed valdkonnad on näidanud viimastel kuudel positiivset taastumise märki, on tööandjad augustis olnud märksa ettevaatlikumad kui juunis-juulis ning eelmisel aastaa samal ajal.
Foto: Pexels

CV.ee lehel langes tööpakumiste arv augustis juuliga võrreldes 12%, juuniga võrreldes 19% ja eelmise aasta augustiga võrreldes on mahu langus 34%.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456