Autor: Piret Taremaa • 14. september 2020

Sunnitud kaugtöö mõjud ettevõtete efektiivsusele

Võib üsna kindlalt väita, et pandeemia tõttu pealesurutud kaugtöö ei jätnud mõjutamata kedagi. Viimase kuue kuuga toimunud oluline muudatus töö tegemise asukohas on pannud tööandjad silmitsi seisma aina uute keeruliste küsimustega. Mõju on seda ulatuslikum, et praegusel ajal ei tunnista paljud riigid kaugtööd kui kontoritööga võrdset töötegemise viisi ja osaliselt puudub selleks ka vajalik regulatsioon.
Eversheds Sutherland Ots & Co personalijuht Piret Taremaa

Tekkimas on uued töö tegemise viisid ja paistab, et kaugtöö jääb püsima ning kogub üha rohkem pooldajaid, sest esimesed kokkuvõtted näitavad, et paljudes ettevõtetes tootlikkus kaugtöö ajal koguni kasvas.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456