Autor: Tiina Lang • 26. oktoober 2020

Töövaldkond peletab? Suhtumise küsimus

Üks eriala või töö tundub kordades ahvatlevam kui teine, ent töökäsi on vaja ka ametitesse, milleta ühiskond ei toimiks. Selleks, et iga tegevusala oleks väärtustatud, on vaja häid töötingimusi ja oskust hinnata ka lihtsamaid ameteid.
Foto: Pixabay

Kõik tööd ja erialad pole ühtviisi nõutud, mõni neist võib näida glamuursem kui see tegelikult on, teine aga peletada üksnes sellele mõeldes. Lõhnapoes kauneid flakoone riiulile sättides pihustad testerist endalegi peale peent prantsuse parfüümi ja imetled klientide ootel oma lakitud küüsi, kuid kaunilt maniküüritud kätega võib samahästi töötada ka koristajana.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456