Autor: Personaliuudised.ee • 3. detsember 2020

Kas kaugtöö kokkulepet saab lõpetada?

Kas töötaja saab juba sõlmitud kaugtöö kokkuleppe üles öelda ja nõuda töötamist kontoris? Asja selgitab Tööinspektsiooni peadirektori asetäitja Meeli Miidla-Vanatalu.
Meeli Miidla-Vanatalu
Foto: Annela Samuel

Ettevõte on juba kuid vahelduvalt teinud kaugtööd. Töötajatega on sõlmitud kaugtöö kokkuleppe, soetatud on töövahendid ja büroomööbel nii kontorisse kui ka inimestele koju. Nüüd aga teatas üks töötajatest, et ta ei saa naaberkrundil alanud ehituse tõttu kodus tööd teha, sest müra segab teda liiga palju. Kas töötaja saab juba sõlmitud kaugtöö kokkuleppe üles öelda ja nõuda töötamist kontoris?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456