Autor: Personaliuudised.ee • 3. detsember 2020

Idufirma välismaalane saab palka 2500 eurot

Eesti idufirmade välismaalastest töötajate keskmine brutokuupalk ulatus tänavu esimesel poolaastal 2506 euroni.
Foto: Pixabay

Startup-viisat kasutanud iduettevõtted on Eesti riigile maksnud selle aasta kolme kvartaliga 12 miljonit eurot tööjõumakse, sh välismaalaste asutatud iduettevõtted on tasunud 2,1 miljonit eurot tööjõumakse.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456