Autor: Personaliuudised.ee • 12. veebruar 2021

Unistuste tööandja 2021 on Nortal

Eile õhtul tehti teatavaks unistuste tööandja 2021 konkursi võitja, kelleks valis zürii IT-ettevõtte Nortal. Nortalit hindas konkursi žürii võiduvääriliseks, tuues esile, et ettevõte on kogu lähenemises töötajate rahulolusse väga sihikindel, pühendunud ja ka pikaajalisema sihiga.
Nortali personalitöötajad koos asutaja ja juhi Priit Alamäega

Finaali jõudsid veel Helmes ja Foxway ning avaliku sektori asutustest pälvis tunnustuse Rahvusraamatukogu.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456