Autor: Sille-Liis Männik • 19. veebruar 2021

Töötaja haaratus ei sõltu ainult isiksusest

Tavaliselt töötatakse elu jooksul umbes 80 000 tundi. Ideaalis võiks see aeg olla võimalikult meeldiv ja põnev. Head tööelamust iseloomustab muu hulgas suur haaratus.
Foto: Pexels

Haaratus (employee engagement) on töötaja seisund, mida iseloomustab sisemine töötahe, töösse süvenemine ja töö mõtestatuse tunnetamine. Sisemine töötahe on viitsimine tööd teha ja tunne, et selleks on energiat. Töösse süvenemine on täielik keskendumine ülesannetele, aeg justkui lendaks ja mõtetes pole ruumi muule. Töö mõtestatuse tunnetamine on oma töö tähenduslikkuse ja vajalikkuse tunnetamine.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456