Autor: Kai Saard • 25. veebruar 2021

MyFitness Eesti tegevjuht: meil ei ole klassikalist personalijuhi positsiooni

„Organisatsiooni struktuur töötab selliselt, et iga valdkonna juht töötab oma inimestega ka personalijuhi rollis. Seni on see kenasti toiminud ja sedasi on plaanis ka jätkata,ˮ kommenteeris ettevõtte parimatest praktikatest rääkides asja MyFitness Eesti tegevjuht Tiina Otsa.
Ülemiste MyFitness.
Foto: Liis Treimann

Vestleme nende ettevõtetega, kes on viimasel aastal olnud erinevate uuringute raames (nt Instar, CV Keskus, CV-Online) kõige atraktiivsemate / TOP tööandjate hulgas. Uurime nende parimat praktikat, mis eristab neid teistest ja millised on peamised väljakutsed.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456